Voetbal4u.com

Eredivisie Adam Maher vertelt waarom hij bij PSV mislukt is

Adam Maher is weer terug bij AZ. De club waar het allemaal voor hem begon. Hij was transfervrij nadat zijn contract bij PSV afliep. Hij heeft in Almaar een contract ondertekend tot het einde van het seizoen.

In Eindhoven brak hij echter nooit door. “Uiteindelijk mag ik wel blij zijn dat ik de stap naar PSV heb gemaakt. Dat maakt je uiteindelijk toch sterker. Waarom het daar niet gelukt is? Dat heeft met bepaalde factoren te maken. Uiteindelijk wil ik naar mezelf kijken. Ik wil het doorstrepen en vooruit kijken”, reageert Maher bij Voetbal Inside.

“Ik ben gehaald als nummer tien. Uiteindelijk heb ik geen enkele wedstrijd op nummer tien gespeeld, maar dat is verleden tijd”, vervolgt de spelmaker, die het niet aan zijn mentaliteit wil wijten. “Helemaal niet. Als je het vraagt aan de trainers, zeggen ze dat het niet aan m’n instelling ligt.”

In Alkmaar hoopt Maher op eerherstel. “Anderhalve maand geleden ben ik naar Max (Directeur Voetbalzaken Huiberts, red.) en heb ik gevraagd of ik mee kon trainen. Het was de bedoeling om mee te trainen en m’n conditie op peil te houden. Uiteindelijk is het goed gegaan en zijn we tot een akkoord gekomen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.