Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona-sterkhouder trekt aan de bel over Frenkie de Jong’

Gerard Pique heeft zich volgens het medium Don Balon bemoeit met de mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona. De ervaren verdediger zou opgevangen hebben dat Real Madrid steeds serieuzer aan een samenwerking met de Ajacied denkt en heeft naar verluidt een waarschuwing neergelegd bij de clubleiding in Camp Nou. Barcelona staat de laatste tijd niet meer in contact met De Jong en zijn zaakwaarnemer en de Catalaan zou dus bang zijn dat zijn club de kaas van het brood laat eten door de concurrentie.

In de zomertransferperiode was het vooral Tottenham Hotspur dat op een serieuze manier bezig was met de international van het Nederlands elftal. De Engelsen legden een bod van 50 miljoen euro neer bij directeur spelerszaken Marc Overmars, dat afgewimpeld werd. De verwachting is momenteel dat De Jong in de zomer van 2019 nog vele malen meer gaat kosten, Don Balón denkt zelfs aan een totale transfersom van 80 miljoen euro. Het is de vraag of Barça dat kan betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.