Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Afwijzing voor Marc Overmars en Ajax op transfermarkt’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax is alweer druk aan het scouten. Zou zou hij al een aantal keren op de tribune hebben gezeten voor Giorgi Kharaishvili.

Het gaat om een Georgische voetballer die uit de voeten kan als aanvallende middenvelder, maar ook als vleugelspits. Volgens het medium Aftonbladet staat de naam van Kharaishvili op het verlanglijstje van Ajax, maar wil de speler in kwestie zelf liever bij zijn huidige werkgever IFK Göteborg blijven. Dat leent hem momenteel van FC Saburtalo uit Georgië, maar heeft een aankoopoptie afgedongen. Sportief directeur Mats Gren zegt: “We hebben nog geen definitieve beslissing genomen, maar het ziet ernaar uit dat we de optie gaan lichten.”

Kharaishvili zelf (22 jaar oud) zegt ook dat hij het liefste actief wil blijven in de Zweedse competitie: “Ik wil bij Göteborg blijven, want hier heb ik het naar mijn zin. De Allsvenskan is gewoon een ontzettend goed niveau voor mij…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.