Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Grootmacht wil zowel Bergwijn als Depay binnenhalen’

De gevallen Italiaanse grootmacht heeft interesse om twee Nederlandse spelers binnen te halen. Volgens het medium Calciomercato gaat het om Memphis Depay en Steven Bergwijn.

Dit seizoen wil Bergwijn in ieder geval afmaken in het Philips Stadion, maar in de zomer van 2019 is er zeker iets mogelijk. Ook Tottenham Hotspur, Everton en zelfs Paris Saint-Germain hebben echter belangstelling, dus de concurrentie is hevig.

Saillant detail is dat de gewezen topclub uit Milaan ook zaken wil doen met Olympique Lyon voor Memphis Depay. Klaarblijkelijk ziet technisch directeur Leonardo wel brood in een samenwerking tussen Bergwijn en de voormalige sterspeler van PSV in de punt van de aanval in het San Siro-stadion. Memphis kost ongeveer 40 miljoen euro, waar zijn opvolger in Eindhoven sowieso meer dan 20 miljoen euro moet opleveren…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.