Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘Ajax met behoorlijk verrassende basiself tegen PSV’

Zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma. De Amsterdammers hebben een aantal vraagtekens in hun selectie. Ajax-coach Erik ten Hag komt naar verluidt met een verrassende basis op de proppen voor die wedstrijd.

David Neres kampt met een aantal pijntjes, Klaas-Jan Huntelaar raakte geblesseerd aan zijn hamstring en Matthijs de Ligt kon niet eens in actie komen tegen de Grieken door een hamstringblessure. De bovengenoemde krant denkt echter dat dit belangrijke trio op tijd klaargestoomd wordt om te kunnen beginnen in het Philips Stadion. Vooral in het geval van de aanvoerder zou dat een enorme verrassing zijn, omdat we er eigenlijk al van uitgingen dat hij niet zou kunnen spelen.

Oefenmeester Erik ten Hag liet gisteren op de persconferentie weten: “Ik ben geen man van zorgen. Matthijs viel voor AEK af en Carel heeft het fantastisch ingevuld. En als je ziet hoe Donny erin kwam, nadat Klaas-Jan uitviel, een geweldige goal maakt en superbelangrijk is, dan betekent dit dat we een brede kern hebben.”

Verwachte opstelling Ajax volgens AD: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Neres; Ziyech, Huntelaar, Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.