Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘FC Barcelona trekt interesse in Frenkie de Jong in’

FC Barcelona zou zich hebben teruggetrokken in de strijd om Frenkie de Jong. Ze vinden dat de hype die om hem heen is buiten proportioneel is geworden. Toch hoeft het Ajax-talent niet te vrezen voor het uitblijven van een mooie toekomst, want The Daily Mail meldt dat er nog drie Europese grootmachten concreet voor hem in de markt zijn: Juventus, Manchester United en Manchester City.

Het lijkt er bovendien sterk op, meldt de krant, dat De Jong op weg is naar City. Die club heeft de beste papieren, omdat het een duidelijk plan heeft met de Ajacied. De Jong moet de uiteindelijke opvolger worden van de 33-jarige Fernandinho en heeft veel kans op het maken van speelminuten. Bovendien zou De Jong het als een droom zien om met Pep Guardiola samen te werken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.