Voetbal4u.com

Eredivisie PSV wilde zich versterken met ex Ajax-middenvelder: ”Mijn salaris was een probleem voor hen”

Afgelopen zomer wilde PSV een slag slaan om een voormalig middenvelder van Ajax te contracteren. Het gaat om Nemanja Gudelj. Die toen nog onder contract stond in China bij Guangzhou Evergrande.

Tot een overstap naar de Eindhovenaren kwam het echter niet: “Voor hen was mijn salaris (naar verluidt zeven miljoen euro per jaar) een probleem. Guangzhou Evergrande blijft een groot deel betalen, maar het resterende bedrag is voor Nederlandse clubs te hoog.”

Uiteindelijk vertrok Gudelj op huurbasis naar Sporting Lissabon. Hier is hij ploeggenoot van Bas Dost. Afgelopen week werd ook bekend dat hij een nieuwe trainer krijgt in de persoon van Marcel Keizer.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.