Voetbal4u.com

Eredivisie “Ik vraag me af hoe groot de uitdaging voor Ajax en PSV nog is”

Dit seizoen maakt Davy Klaassen weer speelminuten. Na een vreselijk seizoen bij Everton staat hij sinds deze jaargang onder contract bij Werder Bremen. Hij ziet dat het in de Eredivisie gaat tussen Ajax en PSV en vraagt zich af of de spelers van de topclubs nog wel getest worden.

In een interview met Voetbal International vertelt de Oranje-kandidaat: “Ik vraag me af hoe groot de uitdaging voor Ajax en PSV nog is in de meeste Eredivisie-wedstrijden. Het krachtsverschil met de rest is zó groot.”

Klaassen gaat verder: “Zelf had ik dat ook op een zeker moment. Soms ging het gewoon te makkelijk. Dat gevoel was voor mij een teken dat ik toe was aan een andere competitie. Om dezelfde reden zou het me niet verbazen als sommige spelers na dit seizoen vertrekken. Niet vanwege hun gevoel bij Ajax. Maar omdat ze in een competitie spelen waarin ze niet genoeg getest worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.