Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Christian Eriksen confronteert Ajax met duidelijke transferboodschap’

Christian  Eriksen speelt momenteel de pannen van het dak bij Tottenham Hotspur en hij heeft een vervelende boodschap voor zijn oude club Ajax. Hij heeft zijn club namelijk geadviseerd om zowel Frenkie de Jong als Matthijs de Ligt binnen te halen.

Volgens de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo heeft Eriksen intern aangegeven dat Tottenham vol voor beide Ajacieden moet gaan. De middenvelder heeft zowel De Ligt als De Jong als ‘excellent’ omschreven en dus doet hij nu een beroep op de clubleiding.

Ajax en Tottenham hebben in het verleden vaker met elkaar te maken gehad. Op dit moment zijn er naast Eriksen verschillende oud-Ajacieden actief op Wembley, de tijdelijke thuishaven van de Spurs: Davinson Sánchez, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld en Eriksen.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.