Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Nieuwe club grijpt de ‘pole’ in de strijd om Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt wordt al enige tijd in verband gebracht met de grootmachten Bayern Munchen, Juventus, FC Barcelona en Real Madrid. Maar het ziet ernaar uit dat een andere ploeg serieus werk van hem wil maken. Het gaat om Liverpool.

Liverpool heeft met Virgil van Dijk gesproken over de kwaliteiten van De Ligt en de aanvoerder van het Nederlands elftal was vol lof. Van Dijk zou hebben aangegeven dat De Ligt klaar is voor de stap naar de absolute top en dat heeft Liverpool het laatste zetje gegeven om zich te mengen in de transferstrijd.

Ajax heeft al laten weten dat De Ligt in januari niet te koop is, maar na dit seizoen kan er wel gesproken worden. De vraagprijs voor de mandekker zou zo rond de 80 miljoen euro liggen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.