Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-speler de hemel ingeprezen na glansoptreden tegen Neymar en co

Gisteren speelde Uruguay tegen Brazilie. Één speler heeft daar de nodige indruk gemaakt en dat is PSV-middenvelder Gaston Pereiro. In Eindhoven kan hij momenteel rekenen op de nodige kritiek.

Pereiro laat het immers lang niet altijd zien in PSV-shirt. Gisteren was de linkspoot echter wél op dreef, en niet met de minste tegenstander. De linkspoot mocht als basisspeler met Uruguay aantreden tegen Brazilië (0-1 nederlaag door late penalty Neymar), en speelde erg goed tot hij in de 76e minuut werd gewisseld.

Er wordt onder meer geschreven dat ‘hij eindelijk een kans kreeg, en die ook greep’, dat ‘het heerlijk was om Pereiro op zo’n niveau te zien spelen’ en ‘dat hij een hele intelligente speler is, en een geweldige ontdekking van PSV’.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.