Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona-speler misschien naar Ajax’

Het zou zomaar kunnen dat er een speler van FC Barcelona naar Ajax verkast. Jan Boskamp legt namelijk de link tussen Ajax en Thomas Vermaelen.

In Het Belang van Limburg heeft de tafelgast van Veronica Inside het over het Champions League-duel tussen Barça en Tottenham Hotspur (1-1): “Bij Barcelona speelde ook ene Thomas Vermaelen mee. Goed dat hij nog eens aan de bak kwam. Ik ben van Thomas gewend dat hij mee inschuift, maar nu hield hij het sober en bleef hij in positie.”

Boskamp denkt dat de verdediger verschillende opties heeft in de winterstop. “Hij deed het prima, maar je merkt wel dat hij meer wedstrijden nodig heeft om in zijn ritme te komen. Ik hoorde dat Ajax hem wil terughalen. Misschien kunnen zij hem wel een uitweg bieden?”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.