Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong op huizenjacht in Spaanse stad’

Volgens Spaanse media is Frenkie de Jong opzoek naar een huis in Barcelona. Don Balón schrijft vandaag nog maar eens dat de voorkeur van de Ajacied toch echt bij de grootmacht uit Catalonië ligt. Het medium weet zelfs dat De Jong de huizenmarkt in Barcelona al verkend heeft, in afwachting van een megatransfer ter waarde van 70 à 80 miljoen euro. In het Camp Nou-stadion zou hij de opvolger van Ivan Rakitic worden, die op zijn beurt mogelijk vertrekt naar het Parc des Princes van het hierboven genoemde PSG.

De bron meldt daarnaast dat Matthijs de Ligt ook nog een belangrijk target is van de werkgever van onder meer Luis Suárez en Lionel Messi. De penningmeester van Barcelona houdt de hand echter op de knip en het totale transferbedrag mag de 120 miljoen euro niet overstijgen. Dat maakt de zaak wat lastiger, want er zijn partijen die meer willen betalen voor de twee talentvolle internationals van het Nederlands elftal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.