Voetbal4u.com

Eredivisie Mark van Bommel heeft transferboodschap voor Ajax: “Als ze onze spelers willen”

Ajax heeft een doel in het vizier. Namelijk het Bayern Munchen van Nederland worden. Dit beteken dan ook de beste spelers uit de eigen competitie wegkopen bij de concurrentie. Bijvoobeeld het halen van PSV-aanvaller Hirving Lozano.

Oefenmeester Mark van Bommel is daar in ieder geval duidelijk over. In gesprek met Voetbal International zegt hij: “Daar is mij niets van bekend. Als ze het zouden willen, moeten ze betalen, gewoon neerleggen. Maar spelers zijn bij ons heel tevreden, hoor.” Bondscoach Ronald Koeman van het Nederlands elftal vult aan: “Als Ajax spelers van PSV wil halen, dan moet je denken aan transfersommen van tien miljoen euro plus. Die bedragen betalen ze nu ook voor andere spelers, het zou dus kunnen. Stel: Ajax heeft een goede linksbuiten nodig en bij PSV loopt er één, waarom zouden ze die niet pakken? Ik zou het doen.”

Erik ten Hag haakt in: “Ik denk niet dat dit het doel op zich moet zijn, maar ik weet wel dat Ajax de financiële slagkracht heeft om het te kunnen.” Daar voegt hij vervolgens wel aan toe: “Ajax is Ajax en geen Bayern München. We kunnen natuurlijk wel naar andere clubs kijken, maar Ajax ís al zo sterk in Nederland, Europa en de wereld. De club moet haar eigen identiteit te behouden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.