Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajacied hoog op shortlist van FC Barcelona als opvolger Luis Suárez’

Luis Suarez is bij FC Barcelona al op leeftijd en daarom zoekt de club alvast naar een potentiele vervanger voor hem. Op dat lijstje staat de Ajacied Kasper Dolberg.

Barcelona heeft behalve Dolberg ook Timo Werner hoog op het verlangslijstje staan om in de toekomst de rol van vaste aanvalsleider Suárez over te nemen. Ook Krzysztof Piatek (Genoa), Maxi Gomez (Celta de Vigo) en André Silva (AC Milan) worden genoemd als mogelijke opvolgers van de oud-Ajacied. Dolberg kende in 2016/17 een geweldig seizoen en beleefde direct zijn (internationale) doorbraak, onder meer dankzij uitstekende optredens in de Europa League. Na een teleurstellend afgelopen seizoen is Dolberg nu weer op de weg terug, al krijgt Klaas Jan Huntelaar van trainer Erik ten Hag nog geregeld de voorkeur in de spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.