Voetbal4u.com

Eredivisie Bizarre rel over Ajax-Real Madrid in de Champions League (GESJOEMELD met BALLETJES?)

In de achtste finales van de Champions League neemt Ajax het op tegen Real Madrid. Volgens journalist Jorge Ramos van het medium ESPN zou de loting niet helemaal eerlijk zijn verlopen. Er zou namelijk gerommeld zijn met de balletjes.

Op de Argentijnse televisie claimt hij te weten dat voorzitter Florentino Pérez van De Koninklijke bij de Europese voetbalbond (UEFA) heeft aangegeven dat hij per se tegen Ajax wilde loten. “Voor het evenement kreeg ik een sms’je: Jorge, Florentino wil Ajax hebben, hij heeft de UEFA al een berichtje gestuurd… dus kijk straks goed naar de balletjes. En ja hoor, ik kan alleen maar een simpele optelsom maken. Het is bekend dat de lijnen tussen Real en de bond kort zijn.”

Het is zeker niet voor het eerst dat manier van loten onder vuur komt te liggen. In het verleden werd er al eens gesuggereerd dat sommige balletjes warm en andere koud zouden zijn, zodat de oud-spelers die ze uit een kom moeten vissen precies weten wat ze doen. Dit is echter óók al tig keer tegengesproken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.