Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grote miskoop van PSV kiest eieren voor zijn geld in januari’

Afgelopen zomer kwam de Australische international Aziz Behich naar PSV. De vleugelverdediger maakte in de afgelopen zomer nog onderdeel uit van de selectie van Australië op het wereldkampioenschap onder bondscoach Bert van Marwijk en zijn assistent Mark van Bommel. Laatstgenoemde nam hem vervolgens mee naar het Philips Stadion, maar al snel werd duidelijk dat Behich het gewenste niveau ontbeerde. Een verkoop is vermoedelijk het beste voor alle partijen en er zijn een aantal Turkse clubs die aangeklopt hebben bij het management van de back.

Göztepe ligt volgens Bursaspor Layuz op poleposition voor de handtekening van Behich, maar ook Fenerbahçe zou voorzichtig geïnformeerd hebben naar zijn contractvoorwaarden. Eerder kwam de Australiër uit voor Bursaspor in de Süper Lig en daar was hij wel een vaste waarde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.