Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer laat AC Milan schrikken met bericht over Hirving Lozano’

Er is veel belangstelling voor de Mexicaanse vleugelspeler Hirving Lozano. AC Milan wil hem bijvoorbeeld wel van de Eindhovenaren overnemen en staat volgens Tuttosport al in contact met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De roemruchte spelersmakelaar zou een onderhoud gehad hebben met een lid van de Raad van Bestuur van de gewezen topclub uit Milaan. Daarbij heeft de vertegenwoordiger naar verluidt gezegd dat PSV pas wil praten bij een openingsbod van 40 miljoen euro en daar zou de Italiaanse beleidsbepaler behoorlijk van geschrokken zijn.

De huidige nummer vijf van de Serie A heeft namelijk wel de beschikking over meerdere tientallen miljoenen euro’s, maar mag de regels met betrekking tot Financial Fair Play niet overtreden. Technisch directeur Leonardo liet in een eerder stadium al weten dat er eerst verkocht moet worden…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.