Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer Mino Raiola stelt spelersruil voor bij Ajax’

De zaakwaarnemer Minor Raiola wel graag zijn client Matthijs de Ligt naar Juventus brengen. Ze hebben alleen wel moeite om de vraagprijs van Ajax op te brengen.

Daarom zou directeur spelerszaken Marc Overmars de mogelijkheid hebben gekregen om Moise Kean te betrekken bij de deal. In dat geval wordt er een miljoenenbedrag betaald voor de centrumverdediger, maar daarbij verhuist het talent dus naar de Johan Cruijff ArenA. De transferwaarde van de aanvaller (die op links, op rechts en in de spits uit de voeten kan) wordt geschat op 12 miljoen euro. Daarnaast zou Ajax uitzicht hebben op een bedrag van ongeveer 60 miljoen euro.

Juventus ligt misschien wel op poleposition om De Ligt in te lijven. Voor FC Barcelona is de international van het Nederlands elftal namelijk te duur, waar een club als Manchester United meer interesse heeft in iemand als Kalidou Koulibaly van Napoli. Ook Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München zijn echter nog in de race voor zijn handtekening.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.