Voetbal4u.com

‘Hirving Lozano wees grootmacht af na belletje zaakwaarnemer’

Afgelopen zomer wist PSV verrassend Hirving Lozano voor de club te behouden. De verwachting is wel dat hij aan het einde van het seizoen nu wel een overstap gaat maken.

Marco Timmer van Voetbal International schrijft: “Hirving Lozano is sinds zijn entree in de Eredivisie vorig seizoen onmisbaar voor PSV. De 23-jarige Mexicaan speelde tot nog toe 46 competitiewedstrijden voor PSV en daarin was hij betrokken bij liefst 42 doelpunten. De pijlsnelle aanvaller scoorde zelf 28 keer en gaf 14 keer een assist. Dat hij nog in Eindhoven speelt, is dé grote meevaller van dit seizoen voor PSV.”

“Belangstelling was er voldoende en Lozano zei zelfs nee toen Barcelona zich bij zijn zaakwaarnemer meldde. De topclubs lijken ook nu weer over elkaar heen te buitelen om de gunsten van Chucky. PSV kan ze in de winterse transferwindow nog buiten de deur houden omdat Lozano heel belangrijk is in de titelrace met Ajax. Maar dat de Mexicaan na dit seizoen gaat, staat zo goed als vast. Als dit gebeurt kan bij PSV de kurk van de champagne, want de club zal een recordbedrag voor Lozano toucheren”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *