Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars ziet ‘leegkopen’ wel zitten en waarschuwt PSV en Feyenoord

Als Ajax het Bayern Munchen van Nederland wil worden dan zal het ook spelers moeten gaan weghalen bij de concurrentie. Directeur Marc Overmars voelt wel iets voor zo een scenario.

“Ik denk dat Bayern München van de afgelopen tien jaar acht keer kampioen is geweest. Daar teken je voor”, stelt Overmars op Ajax TV. Bayern bewerkstelligde dit door onder meer Mario Götze, Mats Hummels en Robert Lewandowski bij concurrent Borussia Dortmudn weg te kapen.

“Ik hoop dat we kunnen beschikken over zoveel power, geld en het team, dat we de beste spelers van Nederland kunnen gaan kopen”, vervolgt Overmars, die beseft dat dat niet makkelijk zal gaan. “Ik weet niet of dat nu al kan. Het gaat niet alleen om geld, spelers willen ook in een andere competitie spelen. Ze willen allemaal naar de Premier League of Spanje… Dat weegt zwaarder dan geld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.