Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat ongelofelijk cashen voor Nicolas Tagliafico’

Voor maar vijf miljoen euro werd hij binnengehaald. De argentijnse vleugelback Nicolas Tagliafico. Maar nu kan hij voor een veelvoud van dat bedrag vertrekken.

Volgens de Spaanse media wordt de verdediger nauwgezet in de gaten gehouden door AS Roma en Napoli uit de Serie A, Newcastle United en Arsenal uit de Premier League en Atlético Madrid uit de Primera División. Om directeur spelerszaken Marc Overmars te overtuigen dient er echter een megabedrag betaald te worden… De transferwaarde van de international van Argentinië wordt namelijk geschat op 20 miljoen euro, maar dat zal niet genoeg zijn.

Er wordt gefluisterd dat Ajax pas wil gaan praten bij een openingsbod van 30 miljoen euro, wat betekent dat Tagliafico meer dan zes keer zoveel waard is geworden in maar één jaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.