Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-sterkhouder geeft antwoord aan Chelsea, Milan en Barcelona’

Hirving Lozano heeft de clubs voor het uitkiezen. Vorig seizoen al maar toen besloot hij nog een seizoen te blijven in Eindhoven.

Naar verluidt voelt hij zich nu wel klaar voor een verhuizing naar een topcompetitie, maar in de winterstop zal dat sowieso niet gebeuren. De international en grote held van Mexico wil namelijk sowieso voor een club spelen die uitkomt in de Champions League, maar in de tweede seizoenshelft mag hij zelf niet meer uitkomen in het miljardenbal, omdat hij het al met PSV opgenomen heeft tegen Het Spaanse FC Barcelona, het Engelse Tottenham Hotspur en het Italiaanse Internazionale.

Chelsea en AC Milan hebben al een balletje opgegooid bij zaakwaarnemer Mino Raiola, maar Lozano heeft deze clubs volgens Don Balón in de wacht gezet. Ook het bovengenoemde Barça zou nog naar de diensten van de aanvaller hengelen, van wie de clubleiding in het Camp Nou-stadion denkt dat hij Luis Suárez op termijn zal kunnen vervangen. De Catalanen dienen echter eveneens geduld te betrachten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.