Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Rafael van der Vaart heeft snel nieuws voor Ajax’

Nu Rafael van der Vaart is gestopt als voetballer is hij aan het nadenken over zijn toekomst. Hij zou zomaar trainer kunnen gaan worden en de kans bestaat dat Ajax hem hierin gaat begeleiden.

Paragnost Marion Berndsen vertelt aan Story dat Van der Vaart een interessant jaar tegemoet. “Als het aan Rafael ligt, dan trouwen hij en Estavana Polman zo snel mogelijk. Voor haar is een huwelijk echter niet zo nodig. Rafael zal moeite blijven doen om Estavana over te halen te trouwen en uiteindelijk zal hem dat lukken. Voor iedereen zal de trouwerij als een verrassing komen.”

“Ik zie Rafael en Estavana in 2019 definitief terugkomen naar Nederland. Er ligt een zwangerschap in het verschiet. Ik verwacht de baby in 2020 en het is een jongetje”, aldus Berndsen. Dat zou betekenen dat Van der Vaart later dit jaar de handen vrij heeft voor een trainerscursus bij Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.