Voetbal4u.com

Eredivisie HOOG SALARIS! ‘David Neres neemt duidelijk standpunt in na Chinees bod’

Onlangs werd bekend dat het Chinese Guangzhou Evergrande Ajacied David Neres wil overnemen. Zelf heeft hij al een standpunt ingenomen over een mogelijke overgang.

Neres verklaarde eerder dit seizoen pas te willen vertrekken zodra hij zich klaar voelt. Daarmee doelde hij op zijn sportieve ambities, maar volgens ESPN wil de Zuid-Amerikaan graag naar China verhuizen. De reden: hij en diens management zijn zéér enthousiast over het hoge salarisaanbod van Guangzhou Evergrande.

Het lijkt er dan ook sterk op dat Ajax nu aan zet is. De Amsterdammers hebben een bod van circa dertig miljoen euro ontvangen, maar dat is niet voldoende voor een deal. Pas voor veertig miljoen euro zou directeur Marc Overmars willen instemmen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.