Voetbal4u.com

Eredivisie JACKPOT! ‘Bayer Leverkusen moet enorm bedrag betalen voor Tonny Vilhena’

Onlangs werd bekend dat het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz een oogje heeft op Tonny Vilhena. Mochten ze hem daadwerkelijk overnemen dan zal er flink betaald moeten worden.

Gaat de international van het Nederlands elftal weg, dan blijft er op zijn positie relatief weinig kwaliteit over in de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

Technisch directeur Martin van Geel zou daarom een transferbedrag van meer dan 20 miljoen euro verlangen voor de handtekening van Vilhena. De marktwaarde van de mannetjesputter wordt geschat op 12 miljoen euro, dus de genoemde geldsom lijkt ook meteen het hoogst haalbare. Eerder kwam Eintracht Frankfurt al buurten bij de Eredivisie-topclub voor de middenvelder, maar de werkgever van onder meer Jetro Willems en Jonathan de Guzman was alleen geïnteresseerd in een huurperiode.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.