Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax boekt voorsprong in transferstrijd met PSV en Feyenoord om Deense vrije trappenspecialist’

Het zou zomaar kunnen dat een nieuwe Deense speler op korte termijn de selectie van Ajax gaat versterken. De Amsterdammers strijden samen met Feyenoord en PSV om de Deense specialist Robert Skov. Ajax lijkt een voorsprong te hebben.

Alerte voetbalfans hebben ontdekt dat Skov Ajax is gaan volgen via zijn Instagram-account. De Deen volgt in totaal zo’n 550 accounts via sociale media, maar daaronder zitten nauwelijks voetbalclubs. Naast Ajax is FC Kopenhagen, zijn huidige werkgever, haast een uitzondering en dus is zijn actie opvallend te noemen.

Ajax heeft in Rasmus Kristensen en Kasper Dolberg natuurlijk meer Denen rondlopen. Mogelijk gaat het ‘slechts’ om sypathie voor de Amsterdammers, maar gezien de timing is het zeker interessant.

Voetbal International schreef onlangs over ‘de beste speler in de Deense competitie’: “Afstandsschot, dribbel, snel, vrijetrappenspecialist. Skov is een linkspoot die vanaf de rechterkant speelt. De tegenstanders van FC Kopenhagen proberen zo min mogelijk overtredingen te maken rond het zestienmetergebied. De schoten van Skov zijn behalve hard ook zeer precies.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.