Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Riechedly Bazoer keert terug naar de Eredivisie!

Riechedly Bazoer keert verrassend terug in de Eredivisie. Hij gaat tijdelijk spelen voor FC Utrecht dat hem huurt van VFL Wolfsburg.

Voetbal International schrijft: “Bazoer had meerdere opties in grote competities, maar koos voor het verhaal van directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. De Domstedelingen waren lange tijd in de markt voor een aanvallende versterking, maar door de indrukwekkende ontwikkeling van Nick Venema én de terugkeer van Jean-Christophe Bahebeck, werd de focus verlegd naar het middenveld.”

“De voorbije weken deed FC Utrecht er alles aan om Bazoer terug naar Nederland te halen. Uiteindelijk doet zowel werkgever Wolfsburg als de middenvelder zelf behoorlijk wat water bij de wijn om binnen het Utrechtse salarishuis te blijven. FC Utrecht huurt Bazoer voor zes maanden, zonder optie tot koop. Met de komst van de zesvoudig international hoopt Advocaat een serieuze gooi te kunnen doen naar de vierde en misschien zelfs wel de derde plaats in de Eredivisie”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.