Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres kan in China 11KEER! zoveel verdienen als bij Ajax’

Eerder werd bekend dat het Chinese Guangzhou Evergrande een oogje heeft op David Neres. Ze willen 30 miljoen betalen terwijl Ajax 40 miljoen voor haar vleugelflitser wilt.

Neres zelf staat in ieder geval open voor een verhuizing en dat heeft niet alleen te maken met het feit dat hij in de eerste seizoenshelft van de Eredivisie zo nu en dan op de bank gezet werd door oefenmeester Erik ten Hag.

Volgens de Braziliaanse media kan de vleugelspits namelijk goud geld verdienen in het Tianhe Stadium. Oscar verdient in China 400.000 euro per week en Hulk strijkt 330.000 euro per week op, maar dat is een brug te ver voor Neres. Men zou hem ongeveer ter hoogte van Alex Teixeira (oud-Shakhtar Donetsk) inschalen, zo rond de 210.000 euro per week. Dit komt neer op een jaarsalaris van een kleine 11 miljoen euro. Naar verluidt verdient de aanvaller in de Johan Cruijff ArenA één miljoen euro per seizoen, waardoor hij zijn verdiensten dus kan verelfvoudigen. Laat een reactie achter

Your email address will not be published.