Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool moet 80 miljoen aan Ajax betalen om droomduo te vormen’

Liverpool heeft grote interesse om na dit seizoen een speler van Ajax aan haar selectie toe te voegen. Het gaat om Matthijs de Ligt die dan een droomduo kan gaan vormen met Virgil van Dijk.

Ze denken dat 80 miljoen euro genoeg is om de concurrentie te snel af te zijn. Het is natuurlijk niet compleet uitgesloten dat de jonge international van het Nederlands elftal naar de Reds vertrekt, maar in de winter zal dit sowieso niet gebeuren, aldus directeur spelerszaken Marc Overmars onlangs.

Overigens lijkt Barcelona helemaal afgehaakt te zijn in de strijd om de handtekening van De Ligt. De Catalanen kunnen gewoonweg niet voldoen aan de vraagprijs die directeur spelerszaken Marc Overmars gecommuniceerd heeft. Clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern München en Real Madrid zijn nog wel in de race.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.