Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING! ‘Diego Lainez heeft keuze tussen Ajax en Betis gemaakt’

De Mexicaanse vleugelaanvaller Diego Lainez lijkt zijn keuze gemaakt te hebben. ‘Naar verluidt waagt Betis Sevilla nog een alles-of-niets poging. De bal ligt volledig bij de Mexicaanse dribbelaar. Keuze tussen Spaanse zon en taal of sportieve aspect’, schreef clubwatcher Mike Verweij. En volgens diverse Zuid-Amerikaanse media heeft Lainez nu een keuze gemaakt: hij zou op weg zijn naar Spanje, om daar een handtekening te zetten in Sevilla.

Rondom Lainez is al een enorme soap ontstaan, dus het is afwachten of de speculaties in Mexico volledig op waarheid berusten, maar de laatste berichten wijzen er langzamerhand op dat Ajax ondanks het akkoord met America toch achter het net gaat vissen.

Eén van de redenen voor Lainez om voor Betis te gaan kan, naast het feit dat hij er in een sterkere competitie belandt, ook de aanwezigheid van de geliefde landgenoot Andrès Guardado zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.