Voetbal4u.com

Eredivisie Martin van Geel ontvouwt transferplannen Feyenoord: ‘Hoeven niet te repareren’

De supporters van Feyenoord kunnen weinig verwachten deze transferperiode. Dat zijn de woorden van technisch directeur Martin van Geel.

“De transfermarkt is gelukkig de laatste jaren rustig. In de beginjaren bij Feyenoord was het altijd hectisch, omdat je niet helemaal klaar was of je wil nog iets repareren. Het is vaak repareren in de winter en dat hoeven wij gelukkig niet te doen. Bij ons hebben we een stabiele situatie met veel contractspelers, die allemaal langdurig vastliggen. Daar zit weinig druk op. We proberen daar de rust in te bewaren”, aldus Van Geel op Feyenoord TV.

“De januari-window vind ik een vervelende window, omdat het vaak repareren is. Er komen spelers op de markt waar clubs vanaf willen of oplossingen voor zoeken. Dat is vaak niet de versterking waar Feyenoord op zit te wachten.. Bij goede spelers betaal je de hoofdprijs. Geen enkele club wil midden in het seizoen van zijn beste spelers af en Feyenoord ook niet. Dus dan zijn de prijzen ook altijd heel erg hoog. We proberen de rust te bewaren en door te gaan. Achterin de selectie heb je dan spelers die weinig aan spelen toekomen en die kunnen mogelijk verhuurd worden. Daar zijn we nu mee bezig”, aldus de beleidsbepaler tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.