Voetbal4u.com

TRANSFER: ‘PSV-middenvelder stapt over naar NAC Breda’

NAC Breda wil een speler van PSV overnemen. Het gaat om de aanvallende middenvelder Ramon Pascal Lundqvist. Hij komt uit in de jeugd van de Eindhovenaren en heeft weinig uitzicht op een plekje in de selectie van Mark van Bommel.

Het Eindhovens Dagblad meldt in ieder geval: “NAC hoopt deze week Ramon Pascal Lundqvist van PSV over te nemen. De Zweed is in Eindhoven niet meer in beeld bij de A-selectie en PSV is bereid om mee te werken aan een overgang. Dit seizoen kwam hij bij de ploeg van Mark van Bommel nog in actie tijdens het bekertoernooi. Naast NAC zijn nog meer clubs geïnteresseerd, maar de Bredanaars lijken in poleposition te liggen om de Scandinaviër in te lijven. PSV is bereid om mee te werken en legt de Zweed, die eind dit seizoen zijn contract in Eindhoven af ziet lopen, bij een vertrek niet al te veel in de weg.”

De krant gaat verder: “Lundqvist (21) ging drie jaar geleden bij PSV over naar de A-selectie en maakte ook zijn debuut in het eerste elftal, maar tot een echte doorbraak kwam het nooit. De Zweed raakte geblesseerd en lag er maandenlang uit. Momenteel traint hij bij Jong PSV en daar speelt hij ook wedstrijden. Hij doet dat dermate goed dat meerdere clubs interesse toonden. Lundqvist is een multifunctionele middenvelder die ook als aanvaller uit de voeten kan. Dit seizoen pikte hij bij Jong PSV de nodige goals mee.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *