Voetbal4u.com

Eredivisie AJAX AKKOORD! Verdediger vertrekt voor 12 miljoen euro naar Sevilla

Ajax heeft een akkoord bereikt met Sevilla over de transfer van Maxi Wober. Dit weet Voetbal International te melden.

De 20-jarige Wöber heeft het trainingskamp van Ajax in de Verenigde Staten inmiddels verlaten. De Oostenrijkse international heeft afscheid genomen van de spelersgroep en de technische staf en is onderweg naar Spanje, waar hij later vandaag wordt verwacht voor een medische keuring. Als die achter de rug is, tekent Wöber een contract tot medio 2023.

Het vertrek van Wöber werd bespreekbaar voor Ajax na de komst van Lisandro Magállan. De Oostenrijker was onder trainer Erik ten Hag geen basisspeler in de eerste seizoenshelft en had nu nog minder uitzicht op speeltijd. Ajax nam de linksbenige Wöber, die dit seizoen zestien officiële wedstrijden speelde, medio 2017 voor 7 miljoen euro over van Rapid Wien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.