Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vier grootmachten strijden om Donny van de Beek’

Donny van de Beek heeft over interesse niet te klagen. Hij wordt namelijk in de gaten gehouden door diverse topclubs.

L‘Équipe schreef eerder al dat Paris Saint-Germain de middenvelder wel wilde hebben, maar ook Manchester United en AS Roma zouden concrete interesse hebben. To the Lane and Back weet te vertellen dat Tottenham Hotspur eveneens oren heeft naar een deal met Ajax. Anderhalf jaar geleden deden de Londenaren voor het laatst zaken met de Amsterdammers, toen Davinson Sánchez voor een recordbedrag naar de Engelse hoofdstad vertrok, en misschien is er nu wel een nieuwe transfer op komst.

De transferwaarde van Van de Beek wordt overigens geschat op een slordige 20 miljoen euro, maar het is de verwachting dat directeur spelerszaken Marc Overmars wat hoger in de boom gaat zitten voor de Ajacied. Mogelijk vraagt hij zelfs 40 miljoen euro voor de international van het Nederlands elftal en in het huidige transferklimaat is dat niet eens zo gek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.