Voetbal4u.com

Eredivisie David Neres laat zich na oefenduel uit over eigen toekomst

Wanneer Ajax erin was geslaagd om Diego Lainez aan zich te binden was de kans groot geweest dat David Neres zou vertrekken naar de Chinese competitie. Lainez koos onlangs voor Betis Sevilla en daarom mag de Braziliaan nu niet vertrekken.

Na het oefenduel met zijn oude club São Paulo verklaarde hij tegenover Lancenet: “Ik heb een contract met Ajax, ik ben gefocust en de toekomst is nu in handen van God. Verder heb ik momenteel niets te zeggen.” In ieder geval geen duidelijke ‘ik blijf’…

Neres viel in tegen de Braziliaanse club (4-2 zege) en maakte het vierde doelpunt. “Het was raar, want ik wist niet of ik moest gaan juichen of niet. Ik ben het gewend om vóór São Paulo te scoren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.