Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord vergeet Karsdorp en wijst nieuw transferdoelwit aan’

Feyenoord lijkt af te zien van een tijdelijk huur van rechtsback Rick Karsdorp. Naar verluidt hebben ze hun oog laten vallen op een andere back namelijk Kevin Diks. Niet onbekend in de Kuip.

Diks speelde in het seizoen 2017-2018 al op huurbasis in Rotterdam-Zuid. Er was zelfs sprake van een langer verblijf, ware het niet dat Fiorentina besloot om de verdediger terug te halen naar de Serie A. In competitieverband speelde hij echter geen minuut voor de club.

Volgens Alfredo Pedullà van de Corrierre dello Sport hoopt Feyenoord de rechtsback terug te halen naar de Eredivisie. De oud-Vitessenaar heeft echter meer opties. Het Belgische Standard Luik zou zelfs de beste papieren bezitten voor een wintertransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.