Voetbal4u.com

Eredivisie ZOU HET? ‘Memphis Depay kan zeer PIKANTE transfer maken’

Memphis Depay maakt momenteel zijn doelpunten voor Lyon maar hij wil zelf graag vertrekken naar een grotere club. “Lyon is een grote club, maar behoort niet tot de vijf beste van Europa. Ik wil naar een club als Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain of Bayern München… Ik wil naar een stad die bij me past en een club die bij me past, naar een ploeg die echt wil voetballen.” Daarnaast vertelde Memphis een voorkeur te hebben voor Real: “Ik praat altijd over Real Madrid, een koninklijke club. Witte shirts met goud, gruwelijk. Maar ik focus me op het nu bij Lyon en dan zien we wel waar ik terechtkom.”

Over enige belangstelling van de werkgever van onder meer Gareth Bale en Luka Modric is niets bekend, maar de Franse roddelmedia weten dat Paris Saint-Germain wél oren heeft naar een deal. De verwachting is dat Edinson Cavani na dit seizoen vertrekt uit het Parc des Princes en Depay heeft wel aangetoond uitstekend uit de voeten te kunnen in de spitspositie. Het is onbekend wat de oud-PSV’er precies moet kosten, maar naar verluidt moeten we denken aan een bedrag van meer dan 50 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.