Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars legt eis op tafel in onderhandelingen met Arsenal’

Het Engelse Arsenal wil Marc Overmars proberen los te weken bij Ajax. Hij moet daar de nieuwe Technische directeur gaan worden. Overmars zou volgens The Daily Mail de topkandidaat zijn.

Naar verluidt kreeg de voormalige buitenspeler onlangs het verzoek of hij misschien niet per direct naar de Engelse hoofdstad wilde verhuizen, maar dat zou hij afgewimpeld hebben. De beleidsbepaler wil een goede basis achterlaten voor zijn opvolger in de Johan Cruijff ArenA en maakt het seizoen sowieso af in Amsterdam, die voorwaarde heeft hij op tafel gelegd.

Vertrekt Overmars daadwerkelijk naar Arsenal, waar hij in het verleden ook al onder contract stond als speler, dan zou dat een harde klap zijn voor Ajax. De Eredivisie-topclub gaat immers een bijzonder drukke transferzomer tegemoet: Frenkie de Jong vertrekt naar FC Barcelona voor 86 miljoen euro en ook Matthijs de Ligt, André Onana, Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek denken al dan niet voorzichtig aan een vertrek uit onze hoofdstad.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.