Voetbal4u.com

Eredivisie Mark van Bommel kritisch op eigen sterspeler: ‘Hij luisterde niet’

PSV-trainer Mark van Bommel haalde Hirving Lozano vroegtijdig naar de kant in het met SC Heerenveen van gisterenavond. Hij vond dat zijn sterspeler niet luisterde.

Hij zegt namelijk in gesprek met FOX Sports: “Hij had geen blessure, hij deed niet de dingen die we van hem vragen.” Over de wedstrijd vertelt hij vervolgens: “Ik ben teleurgesteld over de beginfase. Door een aantal fouten van ons, onder meer bij drukmomenten, kom je met 2-0 achter.”

Van Bommel gaat verder: “Bij de tweede goal lieten we ons met drie, vier spelers te makkelijk uitspelen. Vorige week kwamen we met 2-0 achter, maar dat was minder erg dan dit. Dit waren grotere fouten, we maakten het onszelf onnodig moeilijk. Dan moet je forceren. We hadden in de eerste helft ook een beetje pech. Een bal die opstuit toen Steven Bergwijn wilde uithalen, Bergwijn die ook de paal raakt.” In de allerlaatste minuut van de extra tijd werd het nog gelijk. “Het was zeker niet goed en niet groots, maar ik ben wel blij met het karakter dat we toonden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.