Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Europese grootmacht gaat akkoord met riant jaarsalaris Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt en zijn zaakwaarmemer hebben de voetbalwereld laten weten wat hun eisen zijn bij hun volgende club. De rots in de branding bij Ajax weet wat hij wil gaan verdienen bij zijn volgende werkgever.

Er circuleerde aanvankelijk een jaarsalaris van 12 miljoen euro, maar dat is volgens Calciomercato flauwekul. De Oranje-international hoeft na een zomertransfer echter niet op een houtje te bijten. Volgens het Italiaanse medium wil De Ligt 6 tot 7 miljoen euro op jaarbasis verdienen.

Juventus heeft al laten weten dat het wil voldoen aan deze prijs. Wel stelt de Italiaanse grootmacht een duidelijke voorwaarde aan Ajax en het kamp rond de speler zelf: de club wenst niet deel te nemen aan een veiling. Op voorhand wil men duidelijkheid over de transfersom.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.