Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSG mengt zich in strijd om Juve-speler, Ajax lijkt kansloos’

PSG wil deze zomer proberen Moise Kean over te nemen van Juventus. De Oude Dame wil zelf ook graag met hem door en ook Ajax zou hem graag aan haar selectie willen toevoegen.

PSG houdt serieus rekening met een transfer van Neymar, Kylian Mbappé en/of Edinson Cavani. Een kwaliteitsimpuls voor de voorhoede is dus geen overbodige luxe. Technisch directeur Antero Henrique ziet naar verluidt de oplossing in de persoon van Kean.

De Franse topclub ziet naar verluidt veel perspectief in de onderhandelingen met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de negentienjarige Kean. Zijn huidige verbintenis in Turijn loopt nog ruim een jaar door en volgens Tuttomercatoweb wil PSG daar dolgraag van profiteren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.