Voetbal4u.com

Eredivisie Opnieuw tegenslag bij VI: ‘Verslaggever getroffen door een TIA tijdens interview’

Waar eerder Johan Derksen in de lappenmand ligt na een val van de trap is er nu weer een tegenslag voor Veronica Inside. Verslaggever Dennis Schouten is namelijk getroffen door een TIA toen hij zijn werk uitvoerde voor het programma.

NU.nl schrijft donderdagavond: “Dennis Schouten is vrijdag getroffen door een TIA. De verslaggever van Powned en Veronica Inside werd onwel tijdens een interview. De 23-jarige Schouten werd volgens 6 Inside onwel en kreeg last van spraakgebrek.’Hij werd niet goed, was misselijk, wankel en hij kon niet meer praten.'”

In het ziekenhuis bleek dat Schouten een bloedprop in zijn hersenen had. De verslaggever was op tijd voor de behandeling en heeft medicijnen gekregen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.