Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus dreigt naast Ronaldo nog een belangrijke schakel tegen Ajax moeten missen’

Komende week staat de Champions League-clash tussen Ajax en Juventus op het programma. Het meespelen van Cristiano Ronaldo is onzeker bij de Oude Dame maar nu dreigt er nog een belangrijke speler te ontbreken. Emre Can zou namelijk een blessure hebben opgelopen gisteren in het duel tegen AC Milan (2-1, winst).

De Juventus-speler werd zaterdag al na 25 minuten gewisseld bij Juventus. Volgens de eerste diagnose is er geen sprake van een ernstige enkelblessure, maar het bezoek aan Amsterdam dreigt wel degelijk in gevaar te komen. De komende dagen moet blijken of hij fit genoeg is.

Op de persconferentie verklaarde coach Massimiliano Allegri: “Ja, het is vervelend. We moeten de situatie bekijken. Of hij erbij is tegen Ajax? Dat weet ik nog niet.” De Duiter Sami Khedira werd ingebracht als vervanger voor Can, die recentelijk een belangrijke rol vertolkte in het elftal van Juventus.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.