Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Europese grootmacht wil poging wagen voor Daley Blind’

Daley Blind kan van de zomer een mooie transfer gaan maken. Het Franse Paris Saint-Germain zou hem namelijk als aanwinst willen hebben. Dit weet de krant Le Parisien vandaag te melden.

De Franse grootmacht wil in defensief opzicht meerdere spelers aantrekken en de voormalig speler van Manchester United is naar verluidt een serieuze optie. PSG stelt Europese ervaring als criterium en daar voldoet Blind (29) ruimschoots aan.

Blind keerde vorig jaar zomer weer terug op het oude nest. Ajax heeft volgens insiders plannen om hem volgend seizoen door te schuiven naar het middenveld, maar mogelijk gooit PSG dus roet in het eten. Overigens is het wel de vraag of de speler zelf geïnteresseerd is in een nieuw buitenlands avontuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.