Voetbal4u.com

Italië ‘Met deze elf gaat Juventus starten tegen Ajax’

Juventus-trainer Massimiliano Allegri zou de opstelling tegen Ajax van midweeks al hebben bepaald. Dit weten Italiaanse media te melden.

OA Sport weet dat Wojciech Szczęsny het doel gaat verdedigen en dat is natuurlijk geen verrassing. De verdediging van De Oude Dame bestaat vermoedelijk uit João Cancelo aan de rechterkant, Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci in het centrum en Leonardo Spinazzola aan de linkerkant. Emre Can, Miralem Pjanic en Blaise Matuidi vormen het middenveld en Federico Bernardeschi, Mario Mandzukic en Cristiano Ronaldo staan in de voorhoede van de nummer één van de Serie A.

Verwachte opstelling Juventus: Szczęsny; Cancelo, Chiellini, Bonucci, Spinazzola; Can, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.