Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus komt met nieuws over meespelen Cristiano Ronaldo tegen Ajax’

Juventus wist gisteren in de eigen competitie met 2-1 te winnen van AC Milan. Dit deden zonder het meespelen van Cristiano Ronaldo. Hij wilde wel maar werd afgeremd door de medische staf van de ‘Oude Dame’.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de aanvaller gewoon mee kan doen als De Oude Dame het opneemt tegen Ajax in de Champions League. Allegri: “We hebben er bewust voor gekozen om Ronaldo te sparen tegen Milan, omdat ik liever zie dat hij honderd procent fit is als we straks in Amsterdam spelen.” Hij krijgt bijval van middenvelder Miralem Pjanic, die onthult: “Morgen keert Cristiano terug op de groepstraining en dat betekent dat hij mee kan doen tegen Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.