Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Droomaankoop uit de Eredivisie niet meer haalbaar voor Ajax’

De laatste weken speelt Alexander Isak de pannen van het dak bij Willem II. In twaalf wedstrijden maakte hij evenveel doelpunten. Ongekend natuurlijk als speler van Willem II. Veel fans van Ajax zouden de spits dan ook graag volgend seizoen in Amsterdam zien spelen. Chef sport van de Telegraaf Valentijn Driessen acht die kans alleen niet zo groot.

“Dat zou geweldig zijn. Isak is een geweldige speler, maar ik denk dat hij nu al niet meer te halen is”, stelt Driessen namens De Telegraaf. “Dortmund heeft 9 miljoen euro voor hem betaald en toen was hij nog maar zeventien. Hij is nu negentien, maakt zich geweldig waar met goals en assists. Het is een geweldige speler in de dop.”

Willem II huurt Isak deze seizoenshelft van Dortmund. Isak scoort aan de lopende band namens de Tilburgers en hoopt dat zaterdagavond ook waar te maken tegen de Amsterdammers.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.