Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil zoon van absolute legende contracteren’

Marc Overmars heeft zijn vizier gericht op Ianis Hagi. Hij is de zoon van voormalige topvoetballer Gheorghe Hagi die onder meer bij FC Barcelona speelde.

Hij speelt momenteel voor FC Viitorul Constanta, de club van directeur George Ogararu (oud-speler van Ajax). Ook RSC Anderlecht, Standard Luik en Sevilla zouden serieuze interesse hebben in de twintigjarige technicus.

Zelf reageert hij op de geruchten: “Ik weet het niet. Het is een team met een grote reputatie dat veel spelers opleidt. Als er interesse is, zal ik dat serieus overwegen.” Vader George, tevens trainer van zoon Ianis bij Viitorul, zegt verder: “Het zal moeilijk worden om Ianis te houden. Ik weet niet wat er gaat gebeuren.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.