Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona en Juventus smeden een plannetje voor Matthijs de Ligt’

Dat Matthijs de Ligt bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax is wel duidelijk maar zijn toekomstige werkgever is nog onbekend. Zowel Barcelona als Juventus hopen de mandekker volgend seizoen in haar gelederen te mogen begroeten.

Er lijken drie opties: FC Barcelona, Juventus en Bayern München. Volgens RAI Sport zullen de Italianen zich echter gaan terugtrekken uit de strijd, en dat heeft alles te maken met een ‘deal’ met Barça. De Catalanen zouden namelijk toegezegd hebben om te luisteren naar een bod van De Oude Dame op Samuel Umtiti. In Barcelona ontstaat daardoor gelijk geld en ruimte voor de komst van De Ligt, terwijl het met een transfer van de Fransman gelijk zorgt voor een concurrent minder in de strijd om de Ajacied.

Juventus zou maar liefst 80 miljoen euro overhebben voor de 25-jarige Umtiti. De Blaugrana hebben met Gérard Pique, Clément Lenglet, Thomas Vermaelen en Jean-Clair Todibo nog vier andere centrale verdedigers in huis.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.